Fejring af personlig karater og hvad vi gør

Sidste fredag ​​havde jeg chancen for at se Theory of Everything med Eddie Redmain som Stephen Hawking. Mine venner kender mig specielt besat med Redmaynes herlighed, men jeg peger på den film ikke kun på grund af deres talent.

Du ser, jeg tænkte meget på karakter, relationer og fjerne relationer. Hvad jeg kunne lide om denne film er, at den skildrer kærlighed, støtte, pleje og engagement, som Jane Wilde gav sin partner, da han kæmpede med motor neuron sygdom. Denne historie gælder både medfølelse og selvopofrelse, for det er vejen for en karriere i geni af fysik. På en måde drejer heltenes rejse rundt om Wilde som værge, ikke Hawking.

Bogen gjorde mig mere opmærksom på de kvaliteter, jeg naturligvis sætter pris på i folk. Jeg så bare udseendet af “jazzhænder” i nogens vigtigste sæt tegn. Jeg er især inspireret af dem, der gør gode gerninger, men deler dem ikke. I dagene af sociale netværk overfører vi ofte handlinger af uklare grunde, såsom opmærksomhed. Sådan gør vi, når ingen ser.

Det bringer mig til karakteren. Vi sjældent synger visse attributter af mennesker bag kulisserne – især i kommerciel eller forretningsmæssig presse. Jeg læser Susan Kane Silence’s bog: The Power of Introverts i en verden, der ikke kan stoppe samtalen, og diskuterer i begyndelsen personlighedstræk, der blev observeret forud for eksplosionstypen “sælger”. Attributter, der blev præveret før 1920’erne, blev beskrevet af ord som “statsborgerskab, pligt, ære, moral, manerer og ærlighed.” Efter denne label af lederskab fokuseret mere på at være: “attraktivt, spændende, dominerende og energisk”.

Du kan nemt dømme karakteren af ​​en person, som de vedrører dem, der ikke kan gøre noget for dem. ~ Malcolm S. Forbes

Jeg er også fascineret af det fremtidige arbejde med fremkomsten af ​​distribuerede hold og teknologier, da flere og flere kommunikation vil blive baseret på internettet. Det er således ikke dem, der er den højeste eller mest selvstændige professor i arenaen på arbejdspladsen – mundtlige talere der kæmper – men snarere forfattere, lyttere, dem der har stor bevidsthed og bevidsthed. Disse mennesker har måske ikke hørt meget tidligere, men kan være nu, når vores dage bruges på værktøjer som Slack.

Miljøet skifter fra optimering til ekstroverts til dem, hvor introverter også kan udvikle sig. Den måde, hvorpå vi vil ansætte og teste kandidater, vil udvikle sig som følge heraf. Vi bevæger os ind i en velrenommeret og troværdig økonomi, ledet af en tilstrømning af markedsfyldte markeder, hvor tegnet er det centrale stadium.

Jeg er spændt på hvad der sker..