Led din lille virksomhed ved.. – du gættede det; at lede!

En af mine største og første kampe, som en lille virksomhedsleder, lærte at være tålmodig, skabe og overholde en forretningsmodel, der dyrkede vækst. I sidste ende besluttede mit team og jeg at opgive den slags gratis tjenester, som nogle virksomheder vedtager, selv om de giver meget støj (gratis service), det er meget risikabelt – i vores tilfælde er det ” Det var meget dyrt. I stedet byggede vi en innovativ forretning for et marked med utilstrækkeligt serviceniveau, som ikke var afhængig af håbet om et løsesum, som viste sig at være meget vellykket.

Selv efter at virksomheden ikke virker, er den sande lederes hårde arbejde ikke overvundet, især fordi små virksomhedsledere, i modsætning til andre, er forretningsledere fordi de er ledere i deres lokalsamfund. Disse ledere bidrager til at fremme virksomhedens tilstand, og de spiller ofte en integreret rolle i udviklingen af ​​fremtidige ledere og fremtidige muligheder.

“Små virksomhedsledere er i modsætning til andre forretningsledere fordi de er ledere i deres lokalsamfund.”

Imidlertid er de færdigheder, der er nødvendige for effektiv ledelse, ikke altid medfødte, selv for de mest succesrige iværksættere. Fra kommunikation – som din evne til at kommunikere og din evne til at lytte til planlægning, følge projekter, have tillid til spørgsmålet om delegering af opgaver. Forståelse og forbedring af disse grundlæggende færdigheder hjælper dig med at analysere din virksomheds fremskridt og inspirere dine hold.

Så hvordan kan du være sikker på at du maksimerer dine lederskabsevner og indarbejder disse nødvendige træk? Her er tre måder at komme i gang:

  1. Vid hvornår der er nok

Det store problem, som mange iværksættere står over for, er at lære, når tiden er “Nej”. Det er umuligt for små virksomhedsejere at acceptere alle tilbud, uanset hvor ambitiøse du er og intrigue af tilbuddet, at interagere med økonomiske begrænsninger, administrere ansættelseskrav og tiltrække nye kunder. Nogle gange er du nødt til at opgive den tilsyneladende perfekte mulighed for at holde de grundlæggende mål for din virksomhed, sørg for, at lyset forbliver på plads og kunderne falder. At forstå, hvordan man formidler disse fejl er lige så vigtigt som at frigive dem, og du kan gøre det ved at stille spørgsmål, hvor det korrekte svar er virkelig “Nej”.

“At forstå, hvordan man kommunikerer disse fejl er lige så vigtigt som deres frigivelse …”

Jeg ved også, hvor svært det er for virksomhedsejere at tage ferier (eller endda overveje det). Men tro mig: Du har brug for en dag eller to for fuldt opladning af batterierne. Vi kan blive så absorberet af vores virksomheder, at vi glemmer os selv, men når jeg arbejder hver dag uden en pause for at omgruppere, kan jeg ikke inspirere mit arbejde og mine hold.

  1. Fokus på “lige nu”

Fyldning af opgavelisten med opgaver, der synes vigtige, er let, men spild ikke tid og risikerer din forretning ved at forsøge at gøre det hele på én gang. I stedet prioriterer elementerne. Prioritering er en kunst uden et magisk svar, men den bedste måde at finde det på er at besvare disse to spørgsmål: Hvad er virkningen af ​​denne opgave på virksomheden? Kan nogen udfylde dette?

Ved at besvare disse spørgsmål kan du tage Stephen Covey’s tilgang beskrevet i “7 vaner af højt effektive mennesker” for at styre præstationen af ​​hver opgave. Han foreslår at bruge en plak eller anden let synlig overflade på dit kontor eller hjem for at udpege dagligdags elementer som “presserende” eller “uopsættelig”. Denne strategi kan hjælpe dig med at opdele opgaver i de relevante kategorier og give dig en konkret plan for, hvordan din daglige tidsplan kan virke.

  1. Lad dit team arbejde under kørslen.

Iværksættere er ofte uafhængige af knaphed. Uafhængighed er faktisk en af ​​grundene til, at vi bliver iværksættere til at begynde med. Men uanset hvor uafhængig du er, forsøger du ikke at gøre det hele alene eller deltage i alle roller i virksomheden. Ellers stopper ingenting.

Uanset hvor meget erfaring du har som udvikler eller marketingmedarbejder, har du hyret dine hold af en eller anden grund. For det første at forstå, om opgaven er afgørende for din forretningsdrift, og i bekræftende fald, hvem du bedst kan håndtere – du kan delegere opgaver og fokusere på dit primære ansvar: ledelse. Men mens det er vigtigt at delegere så meget som muligt, skal du ikke sætte nogen i en position, hvor den er indstillet til at mislykkes.

“Du kan delegere opgaver, med fokus på dit primære ansvar: præsentanten.”

Som leder skal du forstå, om en given opgave er, hvad en person er i stand til at gøre, styre den, udføre opgaven og tilbyde enhver hjælp, der er nødvendig for at fuldføre.